Писмо:  [rstr_selector type=“inline“ cyr_caption=“Ћир.“ lat_caption=“Lat.“ ]

Језик: 

Лалатовић: Довели смо Јапанца који ће правити разлику, Шкрбић ће бити нови Хаскић

Фудбалски клуб Раднички добио је данас капитално појачање, пошто је постигао договор са јапанским интернационалцем Риохејием Мићибућијем (27). Он ће доћи у Ниш на лични захтев шефа стручног штаба Ненада Лалатовића, који га је препоручио челницима клуба и водио преговоре са њим. Лалатовић наглашава да ће Мићибући бити један од најбољих играча у Суперлиги Србије, а исто тврди и за центарфора Миљана Шкрбића, који је пре два дана задужио дрес Радничког.

Могу да кажем да смо довели невероватног играча за наше услове. Мићибућија пратим годину дана и успео сам да га убедим да дође у Раднички и да је ово најбоља средина за његов даљи фудбалски развој. Игра полушпица, годинама наступа у Џеј лиги и тамо прави разлику, а знамо колико је јака та лига. Играо је и за репрезентативне селекције Јапана. Овако квалитетног странца Раднички никада није имао, то одговорно тврдим. Ја сам га препоручио Ивици Тончеву и осталим челницима Радничког, а када су и они видели о каквом се играчу ради, ушли смо у преговоре са његовим менаџером Драганом Мрђом и успели смо да се договоримо. Гарантујем да је таквих фудбалера мало у Србији. То је играч који прави разлику и очекујем да овде буде лидер и човек који ће одвести екипу ка реализацији зацртаних циљева– рекао је Лалатовић.

Ненад Лалатовић је потом говорио и о Миљану Шкрбићу.

Он ће бити нови Нермин Хаскић. Сјајан нападач, баш по мом укусу. Био је на корак од Партизана пре годину дана, хвалио га је Саво Милошевић, а ја сам убеђен да ће овде показати сав свој потенцијал, који је огроман– јасан је Лалатовић.

Шеф стручног штаба Нишлија на крају је говорио и о свом статусу.

Ја имам ту понуду из Саудијске Арабије и то није тајна. Али још нисам ништа договорио. А ако се договорим то ће бити милионски уговор, који ја и мој стручни штаб просто нећемо моћи да одбијемо. Желим да поручим навијачима Радничког да не треба да брину. Ако се и деси да одем, овде је већ формиран састав који ће бити у врху српског фудбала. Довели смо озбиљне играче, којима су загарантовани одлични услови. То им гарантујем ја, то им гарантује и Ивица Тончев, који је према мом мишљењу најмоћнији и најспособнији човек у српском фудбалу, уз Галета Обрадовића. У Радничком су плате у дан и све што сам ја договорио са играчима, Ивица Тончев ће испоштовати. Раднички више нема дугове, Ивица Тончев је направио гиганта и један је од најстабилнијих клубова у земљи, који у сваком тренутку може да покаже своје папире. А сетите се како је било пре његовог доласка у Ниш. А да има било каквих дугова, верујте ми да би му одмах скинули главу. Дакле, још једном желим да поручим свима којима је Раднички на срцу, да смо направили изузетан тим и да ће он бити у стању да испуни зацртане циљеве, био ја ту или не. Ја много волим Раднички, у овом прелазном року сам до све од себе да направимо сјајан тим и мислим да сам у том успео– завршио је Лалатовић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *